Corona lockdown vanaf 19 december 2021

Beste AM-sporters,

We hebben zaterdagavond allemaal het heftige nieuws vernomen: Nederland is opnieuw in een strenge lockdown.

Buitensport accommodaties mogen open zijn van 05.00 tot 17.00 uur; dat is voor trainingen met maximaal 2 volwassenen en de trainingen van de jeugdleden.

VOLWASSENEN (18 jaar en ouder)
Er zijn voorlopig geen AM-trainingen voor volwassenen. Sporten is overdag toegestaan op de buitensport accommodatie met 2 personen op 1,5 meter excl. trainer; in de openbare ruimte is dat ook toegestaan na 17.00 uur. Algemene trainingsschema’s zijn beschikbaar op onze website voor hardlopers (link) en voor wandelsporters (link). Ook zijn er trainers die een trainingsschema voor hun atleten gemaakt hebben.

Blijf bewegen en zoek evt. één trainingsmaatje. Idee? Veel trainingsgroepen binnen AM hebben al een groepsapp om met elkaar te communiceren over trainingen. Zet in die groepsapp je wens om te trainen en wellicht vind je hier loopmaatje als je met 2-en zou willen trainen.

JEUGD T/M 17 JAAR
Voor jeugd t/m 17 jaar is trainen in groepsverband nog wel mogelijk. In de vakantie zijn er geen trainingen voor pupillen en junioren D; wel voor junioren C/B. Afspraken hierover worden rechtstreeks gecommuniceerd naar de jeugdleden.

Blijf bewegen, ga naar buiten en probeer gezond te blijven.
Corona Commissie AM.

Delen met: