Verdrietige dag voor SC Jekerdal

Beste leden van AM.

Ons bereikte het verschrikkelijke bericht van het plotselinge overlijden van een van de trainers van SC Jekerdal verantwoordelijk voor de voetbaltraining van de jeugd. Jullie zullen begrijpen dat zijn overlijden voor SC Jekerdal en zeker ook de jeugdleden als een enorme klap is binnengekomen. SC Jekerdal wil haar leden en zeker de jeugdleden de ruimte geven om op een passende manier stil te staan bij dit overlijden en gelegenheid bieden tot verwerking van dit verlies. Daarom zal de bestuurskamer vanaf donderdagmiddag tot en met zondag voor de leden van SC Jekerdal zijn ingericht als een herdenkingslocatie. Op donderdag vanaf 17.00 uur is het sportcafé beschikbaar als inloop voor de leden om met elkaar verdriet en herinneringen te delen en om dit met elkaar een plek te kunnen geven.

Atletiek Maastricht biedt SC Jekerdal daartoe graag alle gelegenheid. We vragen onze leden dan ook rekening te houden met deze situatie als ze donderdag komen trainen. Het sportcafé is die avond niet voor ons beschikbaar.

vriendelijke groeten,
Danny Zonneveld

Delen met: