7 nieuwe assistent-looptrainers geslaagd!!

“Wat een geluk: de zaterdag van ons examen “Assistent-Looptrainer” is een stralende dag. Iedereen heeft er zin in, ook de lopers uit onze groepen die zich spontaan aangemeld hebben om mee te doen. Remco heeft zijn examentraining dinsdag al gegeven. De rest van ons: Danny, Anne, Peter en Peter, Ronald en ik, is vandaag aan de beurt. Stuk voor stuk geven we een half uurtje training: warming-up, loopscholing, intervaltraining, core stability training en cooling down. Er is volop afwisseling en, voor wie wil, voldoende uitdaging. De sfeer is ontspannen en positief, zoals tijdens de hele cursus. Met dank aan Carla en Hugo, die er met veel energie, enthousiasme, complimentjes, tips en extra oefenstof voor gezorgd hebben dat we allemaal gegroeid zijn en met meer vertrouwen en bagage voor de groep staan. Al met al was het een heel leuke, leerzame opleiding. We hebben ook veel van elkaar geleerd. En nu we elkaar kennen, weten we elkaar te vinden en helpen, als het nodig is. Een fijn idee! De examendag is voor ons allemaal een ontzettend leuke dag. Een feestelijke afsluiting van de opleiding. Met niet alleen veel sportiviteit, maar vooral ook veel plezier. Lopen is leuk! Daar willen we als kersverse trainers graag aan bijdragen. Ieder van ons op zijn of haar eigen manier.”

Namens de nieuwe trainers :
Remco Huyveneers
Peter Kleijnen
Anne Muermans
Ronald Colée
Martine Boutz
Danny Zonneveld
Peter Deckers

Kijk hier voor een fotoreportage van deze stralende dag.

Delen met: