Nieuwsflits!

Nationale indoor voor C-junioren in Apeldoorn

Op 27 maart 2022 vonden de Nationale C spelen in Apeldoorn plaats. Tijdens de wedstrijd zijn vijf atleten van Atletiek Maastricht uitgekomen op verschillende onderdelen.

Jada startte op de 60 meter sprint als junior D2 bij de meisjes junioren C1. In de in de series liep ze naar een mooie tweede plaats en wist zich daarmee te kwalificeren voor de halve finale. In de halve finale haalde Jada het helaas net niet om zich te plaatsen voor de finale.

Lloyd startte op de 60 meter bij de jongens junioren C2. In zowel de series als in de halve finale werd Lloyd tweede. Hierdoor wist Lloyd zich te plaatsen voor de finale. In de finale behaalde Lloyd de derde plaats!

Iliya Linderhof ging bij de meisjes junioren C1 van start op de 800 meter. De wedstrijd bestond uit vier series van zeven a acht atleten. Iliya werd op de 800 meter vierde en verbeterde tegelijkertijd haar persoonlijk record met meer dan 3.5 seconden.

Siep en Jules Trommelen zijn beide op de 1500 meter gestart. Siep als junior D2 startte mee met de jongens junioren C2. Dit was voor Siep de eerste 1500 meter en liep een hele sterke race. Helaas waren de grotere jongens net iets te sterk. Maar Siep is uiteindelijk in een mooie tijd van 4:56.62 toch nog vijfde geworden. Jules heeft gelijk na het startschot de kop gepakt en de race bepaald. De laatste drie rondes is Jules gaan versnellen. In de voorlaatste ronde is Jules weg kunnen lopen van de groep en kwam hij als eerste over de finishstreep.

Alle atleten proficiat met jullie prestaties!

Delen met:
X