Hernieuwde start spreekuur massage Atletiek Maastricht.

Atletiek Maastricht bied weer een spreekuur sportmassage aan!

Vanaf dinsdag 31 mei ben ik iedere dinsdag om 9.30 uur tot 11.00 uur aanwezig op het sportpark Jekerdal. Je kunt bij mij terecht voor vragen over blessures en loopongemakken. Verder kan ik je helpen met aangepaste oefeningen. Ook kan ik een gericht functieonderzoek doen om te bekijken of ik je kan helpen dan wel dat het zinvol is om je door te sturen naar fysiotherapeut of sportarts.

Ik ben er voor zowel de baanatleten/recreanten als de wandelaars. Zou je er gebruik van willen maken kom dan gerust langs. Komt dit moment niet goed uit, neem dan contact met mij op. Dan kunnen we wellicht een ander moment afspreken.

Met sportieve groet,

Wilbert Huls, sportmasseur NGS
Tel. 06-83085726
Mail: hulswilbert@gmail.com

Delen met: