AM feest, zaterdag 18 juni belangrijke informatie & instructies

Beste AM-leden, die zich aangemeld hebben voor het AM feest, zaterdag a.s.,

Het idee van bestuur en activiteitencommissie om na 2 jaar coronabeperkingen een feest te organiseren om de onderlinge banden in de atletiekvereniging weer wat aan te trekken, heeft goed uitgepakt. Maar liefst 160 leden hebben zich aangemeld. Een teken dat velen van ons het fijn vinden om weer samen te kunnen sporten en wat bij te kletsen onder het genot van een kopje koffie, een biertje of wijntje.

AANMELDEN IS NOG MOGELIJK! Onderaan deze pagina kun je het aanmeldingsformulier vinden.

Wat zijn de afspraken/regels…

 1. Iedereen die zich heeft aangemeld en € 5 heeft betaald, kan zich melden bij de kassa/buffet waar John Machiels en Frans Mouthaan de beloofde bonnen zullen uitdelen.
  1. Iedereen krijgt 2 eetbonnen die in te leveren zijn bij de foodtruc. Hier kun je kiezen uit pizza, pasta , frites en snack. Daarnaast krijg je 2 consumptiebonnen. Mocht iemand later nog iets willen eten of geen bonnen hebben, dan kun je rechtstreeks bij de foodtruc betalen.
  2. Consumpties: Er wordt alleen met consumptiebonnen gewerkt.
   Voor deze avond zijn de prijzen i.o.m. het AM-bestuur en de stichting aangepast:
   Een bon kost € 1,50 – deze zijn aan de kassa te koop. Bij voorkeur pinnen!
   Pils en fris: 1 bon
   Wijn en speciaal bier: 2 bonnen

Het feest start om 17.00 uur en duurt tot uiterlijk 22.00 uur. Dit betekent dat de bar om 21.45 uur sluit, zodat we ook op tijd kunnen afsluiten. Het feest zal vnl. plaats vinden aan de achterzijde van de kantine, richting atletiekbaan. Hier zal ook de discjockey staan. Er wordt gezorgd voor voldoende statafels en parasols.

De bar wordt bemand door een paar personen (van buiten AM), die gewend zijn om te tappen. Wel wordt aan eenieder verzocht om regelmatig even mee te helpen zoals glazen opruimen en zonodig het spoelen van de glazen.

Als we met z’n allen ook na afloop even helpen de boel op te ruimen, is het zo gebeurd en kunnen we er samen een mooi en gezellig, atletiekwaardig feest van maken. Het weer helpt in ieder geval al vast mee.

Als laatste opmerking toch nog even het volgende:
Zoals iedereen inmiddels wel gehoord heeft, begint corona weer de kop op te steken. Dus mocht je klachten hebben of je niet lekker voelen, doe een zelftest of blijf thuis. Neem je verantwoordelijkheid, Alleen op die manier kunnen we onszelf en de anderen beschermen en samen blijven sporten.

Activiteiten commissie
Ronald Colée, Marleen Gulikers, Jo Gulikers, Jolanda Linkens, John Machiels, Frans Mouthaan, Anne Muermans; mede namens het bestuur AM.

Aanmeldingsformulier feest Atletiek Maastricht

Voornaam*
Achternaam*
E-mail*

Betalingsgegevens

We vragen een bijdrage van €5,- per persoon waarvoor je 2 etens- en 2 consumptiebonnen krijgt. Deze bijdrage graag uiterlijk 11 juni overmaken op onderstaande rekening o.v.v. "Je naam + feest AM 18 juni 2022"

Rekeninghouder: Atletiek Maastricht
NL60 RABO 0362 0028 78

Delen met: