Mooie successen D-junioren tijdens 3e competitie wedstrijd in Weert

Zaterdag 11-6 hebben de D-junioren meegedaan aan de 3e competitie wedstrijd in Weert. Het was een zéér succesvolle sportieve dag voor álle atleten met héél véél nieuwe pr’s én bovenal heel véél plezier. De sfeer zat er super goed in.

Zowel het jongens team als het 1e meisjes team zijn 1e geworden in hun poule en het 2e meisjes team is 6e geworden. Ze hebben zich allemaal super ingezet en mogen méér dan tevreden en trots op hun eigen zijn. Dat zijn wij als trainers ook!

Dit heeft landelijk dan ook geresulteerd in mooie klasseringen. Het 2e meisjes team is daar  113e (van de 209) geëindigd en het jongens team 66e (van de 207). Het 1e meisjes team is op de 20e plaats geëindigd waardoor ze in september nog aan de B-finale mogen deelnemen, na vorig jaar al eens aan de C-finale te hebben deelgenomen. Super dus! Dat zal zeker en vast weer zorgen voor een mooie ervaring rijker.

Delen met: