Nieuwsflits!

Rode blos op de wangen van een geweldig clubfeest (en de zon)

Met z’n allen in de sauna, met de kleren nog aan. Zo zou je kort samengevat het clubfeest van Atletiek Maastricht van afgelopen zaterdag kunnen omschrijven op sportpark Jekerdal. Een feest waarbij niet alleen de temperatuur maar ook de gezelligheid tot grote hoogte steeg, mede doordat discjockey Raymond Hogenboom de boel nog verder opgoot met zijn muziek.
Eerlijk gezegd waren we enigszins bevreesd of iedereen wel zou komen opdagen met een door het KNMI afgekondigde code geel. Die vrees was ongegrond. Er kwamen zelfs nog vier leden meer dan vooraf aangemeld.

Of dat door de consumptieprijs kwam, het eten van Da Roberto, de muziek van Raymond Hogenboom of het feit dat we elkaar zo lang niet gezien hadden? We houden het maar op een combinatie van.
Die grote opkomst bood voorzitter Danny Zonneveld in ieder geval een uitgelezen kans om twee superjubilarissen in het zonnetje te zetten: Peter Geelen die al zestig jaar lid is van Atletiek Maastricht en Ben Callemeijn die al vijftig jaar zijn hart verpand heeft aan de atletieksport waarvan ruim veertig jaar voor onze vereniging.
Ook werd Hans Wemmers voor al zijn verdiensten benoemd tot erelid en mochten daarna Marjoe Vrancken en Harrie Scheen het gouden jubilarisspeldje in ontvangst nemen omdat ze al 25 jaar de club een (zeer) warm hart toedragen. Dit kleinood ontworpen door Harry van der Aart en gemaakt door André Smeets prijkt binnenkort ook nog op het revers van Herman van Asselt, Bert Brouwer en Ron van der Sluijs die jammer genoeg verhinderd waren.

Het belette alle overige aanwezigen niet om uitgebreid op deze jubilarissen en de vereniging het glas te heffen en de dansvloer op te gaan. Zo veel voelbare warmte. Van binnen en van buiten. Het heeft ervoor gezorgd dat we nu collectief nog met een rode blos op de wangen rondlopen.

Dank daarvoor namens het bestuur en de activiteitencommissie.
Bijgaand treffen jullie een foto-impressie.

2022: Feest AM 18-5

Delen met:
X