Code Rood

                                                                 Uitleg weercodes AM

Alle trainingen op maandag 18-7 & dinsdag 19-7 gaan NIET door.

Bij temperaturen vanaf 30 graden Celsius, wordt de training door Atletiek Maastricht afgelast (algehele afgelasting). Onder deze omstandigheden vinden er geen trainingen plaats onder verantwoordelijkheid van Atletiek Maastricht.
Het sportcafé is ook gesloten.

Hardlopen recreanten

Alle trainingen zijn afgelast.

Baanatletiek

Alle trainingen zijn afgelast.

Wandelen

Alle trainingen zijn afgelast.

Ondanks dat iedereen verantwoordelijk blijft voor zijn eigen gezondheid, zijn er ogenblikken dat Atletiek Maastricht of een trainer het niet verantwoord vinden om een training te geven. In samenspraak met de werkgroep Veiligheid & Gezondheid zijn er afspraken gemaakt omtrent afgelastingen: Weersomstandigheden: Afspraken omtrent afgelastingen

Delen met: