Inschrijven bus Holle wegen Hoegaarden jogging zaterdag 17 september

Ook de 2e bus begint vol te raken: nog 16 plaatsen beschikbaar.

Zaterdag 17 september organiseren we weer een gezellige busreis naar de Holle Wegen Hoegaarden. Een wedstrijd langs Holle Wegen in het landelijk natuurschoon van Hoegaarden. Afstanden 5km/9km/14km. Er is een doortocht langs de brouwerij De Kluis en door de tuinen van Hoegaarden in het park van het Kapittelhuis. Deze wedstrijd staat bekend om zijn originele tombola prijzen, het heerlijk Belgisch bier en de gezellige after party

Voorinschrijving van de loop kost tot 13 september slechts 5 euro en ter plaats 8 euro. Inschrijven dien je zelf online te doen: www.hollewegenjogging.be. Natuurlijk ontvangt iedereen na afloop als herinnering dit lekker Belgisch bier.
Ook wandelleden kunnen mee! Er zal door een van onze wandeltrainers (Marita) een wandeltocht ter plaatse uitgezet worden van ± 2 uren (8-9 km).

De bus vertrekt om 12.45 uur vanaf de sportpark Jekerdal.
Wil je mee met de bus, geef je dan op vóór 20 augustus via het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

De kosten voor de bus exclusief inschrijving bedragen: 6,25.

Deze dien je direct na je digitale inschrijving voor de bus cash te betalen: lopers bij Kirsten Smits, wandelaars bij Marita Geelen. Gaarne dit bedrag in een envelop doen met je naam erop.

Denk aan je Atletiek Maastricht T-shirt voor deze wedstrijd en schrijf je in onder vermelding van Atletiek Maastricht. Er zijn immers prijzen voor de vereniging met de meeste deelnemers.

Uiteraard zullen we weer na afloop de befaamde Belgische frituur bezoeken in het dorp.

Met sportieve groet:  Kirsten Smits

Inschrijfformulier bus:

Naam:*
E-mail:*
GSM:*
-
Opmerkingen / Vragen :

Dit is alleen een inschrijving voor de bus. Inschrijven voor de wedstrijd dien je zelf online te doen: www.hollewegenjogging.be.

Delen met: