Festival MAAS! Vrijwilligers gezocht & Framerunners presenteren zich.

Voor 9, 10 en 11 september zijn we nog op zoek naar mensen die de barren willen bezetten tijdens stadsfestival MAAS! 💦 (www.festivalmaas.nl) Het gratis Festival MAAS! is de opvolger van het Parcours, een weekend vol kunst 🎨, theater 🎭, sport 🏃🏽en muziek 🎶 en een cadeau 🎁 voor de stad! Vind jij het leuk om je steentje bij te dragen aan de feestvreugde 🎉 en de kas van je vereniging (of je eigen kas) een beetje aan te vullen, bel of mail dan snel naar Edward van Kempen op 06-21205888 of e.van.kempen@muziekgieterij.nl We zoeken mensen (18+) die op deze dagen tussen 12.00 en 00.00 een dagdeel van 4 tot 6 uur kunnen werken. 🍻Tapervaring is geen vereiste (wel fijn). Vergoeding 7,50 p.p.p.u.  SPREAD THE WORD! 💙

Op zaterdag 10 september zijn de Framerunners van Atletiek Maastricht van 12.00u. tot 16.00u. present tijdens het festival. Daar laten ze zien hoe er wordt getraind bij Atletiek Maastricht en welke vorderingen de atleten hebben gemaakt. Met Framerunning krijgen onze atleten de kans zich op een sportieve manier in te spannen met de mogelijkheden die ze hebben. Ze kunnen op deze wijze participeren bij een sportactiviteit. Daarnaast willen ze ook de mensen en kinderen die geen lichamelijke beperking hebben dit laten ervaren hoe het is.

Delen met: