Onterechte parkeerboetes Laan van Brunswijk

Parkeren op de Laan van Brunswijk
Onlangs zijn er op zaterdagochtend onterecht parkeerboetes uitgeschreven voor auto’s geparkeerd op de Laan van Brunswijk. Alle “naheffingen” zijn geseponeerd; als het goed is heeft niemand daadwerkelijk een boete ontvangen voor het parkeren vóór 12 uur op zaterdagochtend.

Het huidige gebied van betaald parkeren:

  • Mergelweg en ook op de parkeerplaats van het Sportpark Jekerdal (ook op zaterdag van 8:00-18:00 uur)
  • In de zijstraatjes is parkeren alleen toegestaan voor vergunninghouders.
  • Parkeren aan de Drabbelstraat wordt niet meer gedoogd.
  • Bij de Moestuin iets verderop aan de Mergelweg mag niet geparkeerd worden. Dit is privé terrein met verboden toegang voor niet-leden van de Moestuin. Er wordt gecontroleerd en proces-verbaal opgemaakt.
  • Laan van Brunswijck  is op zaterdag vrij tot 12:00 uur en ‘s avonds na 18:00 uur.

Er staat o.a. een betaalautomaat bij de oprit van de parkeerplaats ter hoogte van de tennisvereniging. Voor de meest actuele parkeertijden controleer regelmatig het op het scherm van de automaat de info pagina met parkeertijden.

Delen met: