Inschrijven bus Aachener Winterlauf Zondag 4 december 2022

Op zondag 4 december 2022 gaan we weer naar Aken, om van daaruit een prachtige tocht door de Eifel te maken met de 59ste Aachener Winterlauf, van Venwegen via Kornelimünster en het Aachener Wald terug naar Aken. Samen met de hardlopers gaan tegelijkertijd onze wandelaars van start. Zij maken een mooie wandeling door het Aachener Wald, en na Kaffee und Kuchen sluiten zij aan op het parcours van de hardlopers. Samen keren we dan terug bij de Atletiekclub van Aken, waar we de dag afsluiten met een gezellige after-party in het clubhuis van de ATG, de atletiekvereniging van Aken. Het hardloop-parcours is dit jaar 16 km, en het wandelparcours is circa 13 km, met halverwege Kaffee und Kuchen.!

Voor de hardlopers opent de inschrijving op maandag 26 september a.s., en deze kost € 24. Dit is inclusief het vervoer van de hardlopers vanuit Aken naar de startplaats in Venwegen. De wandelaars hoeven zich hiervoor niet in te schrijven, zij lopen een eigen parcours. Er is altijd veel belangstelling, dus wees er op tijd bij. Ook omdat de inschrijving op 3 oktober naar € 26 gaat, en vanaf 31 oktober naar € 28 gaat. Inmiddels is de site van de inschrijving open, en dat is déze link:

https://my.raceresult.com/187033/registration

De inschrijving voor de loop moeten de hardlopers zelf online regelen. Vermeld bij jouw inschrijving, dat je van Atletiek Maastricht bent.! De wandelaars hoeven zich dus niet in te schrijven, omdat wij de wandelroute in eigen beheer hebben. Bij voldoende belangstelling van hardlopers én wandelaars maken we er weer een gezellige busreis van naar Aken. Daar zal t.z.t. een eigen bijdrage van circa € 5 p.p. voor worden gevraagd. Ik hoop, dat we als Atletiek Maastricht dit jaar weer met een grote groep in Aken aanwezig zullen zijn. Schrijf je dus nu al in voor de bus:

Met sportieve groet,
Peter Schambergen

Delen met: