SPECULAASRUN Atletiek Maastricht

Dinsdag 29 november is het weer zover: tijd voor de traditionele speculaasrun en -wandeling. De trainingen beginnen gewoon op dezelfde tijd als anders: voor de meeste ren- en wandelgroepen om 18.45 uur.

Sinds enige jaren wordt de dinsdag voor Sinterklaas een speculaasrun georganiseerd. Het idee hierachter is om in het kader van de enige echte Sinterklaas en zijn Pieten, een gezellige avond te organiseren voor en door alle leden van AM die hieraan deel willen nemen.

Iedere trainer die aan de speculaasrun mee doet, kan zijn eigen training/route lopen en zorgt dat de groep tussen 19.15 en 19.45 uur arriveert bij het Pothuiske aan het Bat, alwaar Sinterklaas aanwezig zal zijn.

Vind je het leuk om mee te rennen of te wandelen? Zorg dan dat je erbij bent.  Natuurljk ook voor degenen die die niet op dinsdagavond trainen.

EN: zaterdag 3 december Sinterklaastraktatie in de kantine voor iedereen, na afloop van de trainingen.

De activiteitencommissie.

Delen met: