Geslaagde winterwandeling AM

De winterwandeling die door de activiteitencommissie van Atletiek Maastricht was georganiseerd is super verlopen!

Met ruim 50 wandelaars is het zeker geslaagd te noemen. De weersomstandigheden waren perfect! Het was net rond het vriespunt en de natuur was op zijn mooist. De wandelaars voor de lange afstand van 21 km vertrokken vanaf het sportcafé Jekerdal. Rond 11.30 uur arriveerden deze groep na een mooie wandeling bij de rustplek bij het pondje in Ternaaiien, Horeca Bifana. Daar zaten de wandelaars voor de 12 km al klaar. Na een korte pauze werd er gezamenlijk begonnen aan de laatste 12 km. Alle wandelaars kwamen samen bij het eindpunt, het sportcafé, om na te genieten met een gezellige drankje, kerstbrood en heerlijke saté met brood.

Al met al een meer dan geslaagd programma voor deze wandeling! Is er een nieuwe traditie geboren?

Veel dank aan de activiteitencommissie voor het regelen, de mensen die hebben meegeholpen achter en voor de bar, de route hebben uitgezet en de saté met brood hebben verzorgd.

2022: Winterwandeling 18-12

Delen met: