Trainingsinformatie rondom de feestdagen

In verband met de komende feestdagen zijn de trainingsdagen en -mogelijkheden aangepast en zullen er groepen elders gaan rennen.

Baan:
Voor de pupillen en de junioren D en C zijn er geen trainingen in de kerstvakantie (24-12 tot 9-1)
Dat wordt al door de trainers gecommuniceerd met de atleten en e.v. ouders.

Recreanten (hardlopen):
Zaterdagochtend 24 december zijn er gewoon reguliere trainingen vanaf Atletiek Maastricht, het sportcafé is ook geopend, incl. de kersttraktatie.

Maandag 26 december
2e Kerstdagrun, vertrek om 10.00u. vanaf het kerkplein in Wolder.
Afstanden 10 & 16 kilometer voor alle niveau’s onder begeleiding van trainers Kirsten Smits en Harrie Scheen. Vanaf 11.00u. gaat café de Pepel open om daar na te genieten.
Graag even vooraf aanmelden bij Harrie (scheenie@hotmail.com) of Kirsten (kirstensmits@hotmail.com)

Zaterdag 31 december
De laatste zaterdag van het jaar vertrekken we traditioneel vanaf de Nachtegaal om het jaar gezellig af te sluiten. We lopen dus vanuit Meerssen bij de Nachtegaal richting Valkenburg en terug. Afstand variëren tussen 10, 12, 15 of 21 km. De trainers die aansluiten zijn Jolanda Linkens Coumans, Anne Muermans, Tonnie Pater en Kirsten Smits. Geef even door aan Kirsten (kirstensmits@hotmail.com) of je komt i.v.m. de voorbereidingen! We vertrekken om 09.30 uur en zijn vanaf 09:00 uur welkom bij de Nachtegaal.

Zaterdagochtend 31 december zijn er ook gewoon reguliere trainingen vanaf Atletiek Maastricht, het sportcafé is ook geopend.

Wandelsport
Zaterdagochtend 24 december:
Reguliere trainingen NW vanaf Jekerdalsportcomplex, het sportcafé is ook geopend, incl. de kersttraktatie. De trainingen voor de SW-groepen gaan NIET door en is reeds gecommuniceerd met de deelnemers.

Zaterdagochtend 31 december 
– Reguliere trainingen vanaf Atletiek Maastricht, 09.30 uur
– Wandeling vanaf de Nachtegaal, start om 09.30 uur, ± 1,5 uur. Aanmelden bij Carla Arts

Delen met: