ZWEIT VEUR LEID: Loop mee of help mee op 15 januari 2023!

Beste leden,

We komen aan het einde van het jaar. Tijd om na te denken over onze goede voornemens voor het nieuwe jaar. Daar willen we jullie graag mee helpen.
Op 15 januari kun je het eerste voornemen al van je lijstje afstrepen als je je tenminste inschrijft voor deelname aan de 27ste editie van Zweit veur Leid. Niet alleen ben je dan goed bezig, je steunt ook nog een tweetal goede doelen. Eén van deze doelen is onze eigen Framerunners. We hopen voldoende geld op te halen om de opslag van de Framerunners uit te breiden en een 4-tal extra Framerunners aan te schaffen. In de nabije toekomst willen we het ook mogelijk maken om volwassenen met een loopbeperking op deze manier te laten sporten op de baan. Meer informatie en inschrijven: de webpagina van ZVL 2023 via deze link.

Dus schrijf je in en nodig vooral zoveel mogelijk vrienden, familie, kennissen en collega’s uit om ook mee te doen. Ga met je baas in gesprek om hier een bedrijfsactiviteit van te maken. Scoort goed in het kader van binding van personeel en investeren in de vitaliteit van de medewerkers. Nog leuker is het als al die collega’s rondrennen in een shirt met het logo van het bedrijf.

Op naar een sportief 2023!

Vriendelijke groeten,
Danny Zonneveld


VERZOEK

De organisatie van Zweit veur Leid is nog op zoek naar een aantal signaleurs. Kun je niet meerennen en wil je het evenement toch beleven? Meld je dan aan, zodat je op die manier je steentje kunt bijdragen!

Aanmelden kan bij Tonnie Pater en Ed Lemmens en via deze link. 

Delen met: