Vastelaovend 2023

CARNAVAL / VASTELAOVEND
Zaterdag 11 februari bezoek Prins Stefan I
Dinsdag 14 februari Vastelaovensrun
Zorg dat je erbij bent en breng je stem uit voor onze nieuwe prinses!!!

Carnaval 2023 Atletiek Maastricht. We mogen weer!!

Op ZATERDAG 11 FEBRUARI  brengt stadscarnavalsvereniging de Tempeleers met
‘ziene hoege hoeglöstigheid Prins Stefan I vaan groet Mestreech’ een bezoek aan Atletiek Maastricht.  Zij arriveren rond 11.30 uur in het sportcafé Jekerdal. Verwacht wordt dat de prins zoals gewoonlijk een aantal mensen van onze club zal decoreren.

Tijdens deze bijeenkomst kunnen jullie weer je stem uitbrengen op een voor jou geschikte prinses  Carnaval 2023 van Atletiek Maastricht

BRENG JE STEM UIT VOOR ONZE NIEUWE PRINSES 

Stembriefjes liggen in de kantine. Vul hier max. 3 namen op in en stop je stem in de bus, uiterlijk 11 februari. De ‘ballotagecommissie’ zal op basis van de stemming bepalen wie onze nieuw prinses wordt.

DINSDAG 14 FEBRUARI   Vastelaovendsloop en Oetrope Prinses Carnaval AM.

Deze carnavalsloop start om 18.30 uur op het sportpark, hardlopers en wandelaars. Zorg dus dat je op tijd bent.  We vertrekken samen naar ‘Abrahamslook’ alwaar onze prinses zal worden ‘óntmaskerd’ en ze als een waardig prinses met allerlei toebehoren zal worden omhangen. Vervolgens vertrekken we door de stad naar het Pothuiske, waar we een gezellige carnavalsavond zullen vieren.  Houd er rekening mee dat je op eigen gelegenheid naar huis gaat.

Mocht je het niet redden om op tijd aanwezig te zijn, dan kun je altijd ergens aansluiten.

Deze activiteiten zijn bedoeld voor ALLE LEDEN. Ook als dinsdagavond niet je vaste trainingsavond is.  ZORG DAT JE ERBIJ BENT,  IEDEREEN IS WELKOM !!

 

Delen met: