Bouwwerkzaamheden, HELP JE MEE?

Bouwwerkzaamheden: hulp gevraagd!

Als mooie en grote vereniging willen we zaken mét en voor elkaar realiseren. Daarom vragen we jouw hulp.

Wat gaan we doen?
Vanwege de groei bij de leden van de Frame Runners en de materialen daar voor, gaan we een extra container plaatsen. En omdat de huidige overkapping lek is, gaan we ook een nieuwe overkapping maken voor de trainers. De werkzaamheden bestaan o.a. uit:
• catering voor de harde werkers,
• het slopen van de bestaande overkapping,
• graafwerkzaamheden en daara het plaatsen van L-elementen
• het plaatsen van de zelfbouwcontainer,
• bestrating aanhelen,
• nieuwe overkapping maken.

Wie zoeken we?
Hiervoor zoeken we aantal handige vrijwilligers die de handen uit de mouwen willen steken voor onze club. Zoals je in bovenstaande werkzaamheden ziet, kan eigenlijk iedereen helpen, je hoeft geen bouwvakker of bouwdeskundige te zijn.

Wanneer?
We gaan aan de slag op een aantal vrijdagen (vanaf de ochtend) en zaterdagen (na de trainingen) in de maanden april en mei. Welke dagen precies? Op die dagen dat er voldoende handen worden aangeboden. Ook als je maar 1 vrijdag of zaterdag kunt helpen, ben je van harte welkom.

Aanmelden of een vraag stellen?
Dat kan via onderstaand mailadres; geef aan op welke dagen je beschikbaar bent, zodat er een planning gemaakt kan worden. Roger Smeets heeft de coördinatie van de werkzaamheden in handen en zal na je aanmelding overleggen op welke dagen er gewerkt gaat worden.

DOE JIJ OOK MEE?  Mail dan met Roger Smeets via deze link.

Delen met: