Nieuwe groep: Sportieve wandelaars die willen “doorstappen”

Vanaf donderdag 13 april start om 09:30 uur een nieuwe (sportief wandel) groep onder leiding van Marita Geelen en Ange Timmers.

Training:
Het doel is om via een 12 weken plan samen op te bouwen zodat je 10 km in een vlot en comfortabel tempo kunt wandelen. Er wordt getraind op afwisselend terrein om tempo hardheid op te bouwen, met aandacht voor conditie, stabiliteit, coördinatie en concentratie.

Voor wie?
Kun je nu comfortabel een uur lang ± 5 km wandelen? Dan is deze groep wellicht iets voor jou. Er geldt een maximum van 10 deelnemers om voldoende aandacht te kunnen besteden aan iedere wandelaar. Deelname is mogelijk voor alle leden van AM, lopers en wandelaars (NW of SW).

Locatie en aanmelden
Start op donderdagochtend om 09:30 uur vanaf het Jekerdal sportpark. Meer informatie en aanmelden kan bij Marita Geelen via onderstaande link.

Aanmelden sportief wandelgroep 

Delen met: