1e dag wandel4daagse Framerunners

Zaterdag 27 mei was het zo ver, de start van alweer de 3e editie van de Framerunners Wandel4daagse. Ook deze editie is er maar 1 afstand, nl. 4 kilometer!!! Weer wat verder dan tijdens de 2e editie.  De Framerunners hebben ook nu weer allemaal hard getraind en sommige hebben al een wedstrijd mogen Framerunnen. Deze eerste wandeldag ging de route vanaf de atletiekbaan richting het stadspark. De weergoden waren ons weer goed gezind, het was een prachtige dag en de opkomst was groot.
Kijk beneden ook eens in ons fotoalbum voor een impressie van deze 1e schitterende wandeldag.

Op zaterdag 10 juni, 24 juni en 8 juli gaan de Framerunners telkens een andere route wandelen. Ouders maar ook vriendjes, vriendinnetjes, zusje, broertje of anderen zijn elke dag welkom om samen met de Framerunners te gaan wandelen.

2023: Wandel4daagse 27-5 Dag 1

Delen met: