Clubcross en wandeling Atletiek Maastricht 2023

Zaterdag 23 september is het weer zover!

Na 3 jaar halen we een goede oude club-traditie weer uit de mottenballen en zal er weer een clubcross plaatsvinden. De cross start en finisht op de baan en loopt over het vertrouwde parcours van 7 km voor de hardlopers en het bekende parcours van ± 5km voor de wandelaars. Ook zijn er kortere afstanden voor hardlopers en zullen onze Framerunners deelnemen. Deelname is voor alle AM-leden, na afloop is er in de sportkantine koffie en vlaai. Inschrijven: jeugd & framerunners via de trainer, hardlopers en masters via de inschrijfpagina, zie hieronder. Wandelaars hoeven zich niet in te schrijven.

Deze cross is in plaats van de meest reguliere trainingen; enkele trainingen die wel doorgaan: baanatleten die zondag 24 september aan een wedstrijd deelnemen en de SLH- en TOON-groepen die op 16 september gestart zijn.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op de evenementen website van Atletiek Maastricht

Delen met: