Wij zoeken een hoofdtrainer voor de baanatletiek!

Eén van de activiteiten van Atletiek Maastricht is het verzorgen van trainingen voor onze jeugdatleten. Op dit moment staan we voor een spannende uitdaging: we hebben behoefte aan een enthousiaste en gemotiveerde hoofdtrainer om het team te versterken en de groeiende groep jeugdatleten (14-15 jaar) de aandacht te geven die ze verdienen.

Bij Atletiek Maastricht hechten we niet alleen waarde aan sportieve prestaties, maar ook aan de persoonlijke groei en het welzijn van onze jeugdatleten. Niet alleen het verbeteren van snelheid en techniek is belangrijk maar vooral het creëren van een gezellige en positieve trainingsomgeving.

Als hoofdtrainer bij Atletiek Maastricht krijg je de verantwoordelijkheid om wekelijks trainingen te geven aan een groep enthousiaste atleten. Of je nu een ervaren trainer bent of nieuw bent in het vak, jouw inzet en motivatie zijn belangrijker dan je ervaring. We bieden een inwerkperiode, waarbij je de kans krijgt om mee te lopen met een ervaren trainer om daarna zelfstandig (en ook samen met andere trainers) aan de slag te gaan met jouw eigen groep atleten. Vind jij het leuk om een belangrijke rol te spelen in de ontwikkeling van deze atleten? Lees dan hier verder.

Delen met: