AM-trail op zaterdag 11 november

Op zaterdag 11 november is de eerstvolgende AM-trail. We hebben weer een aantal afwisselende routes uitgezet: vanaf het Sportcafé gaan we langs Fort St. Pieter en door het ENCI-bos richting Kanne en Cannerbos.

Start: 09:30 uur vanaf het sportcafé
Afstanden: 11 km, 15 km en 18 km, met resp. ± 160, 230 en 260 hoogtemeters

Vanwege de regen van de afgelopen weken (en de komende week) zal het op sommige plekken zeker glad zijn. Vanwege de veiligheid, ter voorkoming van valpartijen, verwachten we dat deelnemers loopschoenen dragen met voldoende profiel, het liefst trail-schoenen.

We nodigen je van harte uit om weer samen met ons het trail-avontuur aan te gaan.
Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar trailrunning@atletiekmaastricht.nl met vermelding van je naam, de afstand en je telefoonnummer.

Delen met: