Inschrijven bus Aachener Winterlauf Zondag 10 december 2023

Op zondag 10 december 2023 gaan we weer naar Aken, om van daaruit een prachtige tocht door de Eifel te maken met de 60ste Aachener Winterlauf, van Venwegen via Kornelimünster en het Aachener Wald terug naar Aken. Samen met de hardlopers gaan tegelijkertijd onze wandelaars van start. Zij maken een mooie wandeling door het Aachener Wald, en na Kaffee und Kuchen sluiten zij aan op het parcours van de hardlopers. Samen keren we dan terug bij de Atletiekclub van Aken, waar we de dag afsluiten met een gezellige after-party in het clubhuis van de ATG, de atletiekvereniging van Aken. Het hardloop-parcours is dit jaar 16 km, en het wandelparcours is circa 13 km, met halverwege Kaffee und Kuchen.!

Voor de hardlopers is de inschrijving inmiddels geopend, en dit is het inschrijfgeld:

25,- Euro bei Anmeldung bis zum 30.09.2023
27,- Euro bei Anmeldung bis zum 31.10.2023
29,- Euro bei Anmeldung bis zum 30.11.2023
35,- Euro bei Anmeldung bis zum 08.12.2023

Dit is inclusief het vervoer van de hardlopers vanuit Aken naar de startplaats in Venwegen. De wandelaars hoeven zich hiervoor niet in te schrijven, zij lopen een eigen parcours. Er is altijd veel belangstelling, dus wees er op tijd bij. Hier is de site: https://www.atg-aachen.de/winterlauf-ausschreibung

De inschrijving voor de loop moeten de hardlopers zelf online regelen. Vermeld bij jouw inschrijving, dat je van Atletiek Maastricht bent.! De wandelaars hoeven zich dus niet in te schrijven, omdat wij de wandelroute in eigen beheer hebben. Bij voldoende belangstelling van hardlopers én wandelaars maken we er weer een gezellige busreis van naar Aken. Daar zal t.z.t. een eigen bijdrage van circa € 5 p.p. voor worden gevraagd. Ik hoop, dat we als Atletiek Maastricht dit jaar weer met een grote groep in Aken aanwezig zullen zijn. Schrijf je dus nu al in voor de bus:

Met sportieve groet,
Peter Schambergen

Inschrijven busreis Aachener Winterlauf 2023

LET OP: Dit is alleen de inschrijving voor de bus. Inschrijven voor de wedstrijd dienen de hardlopers zelf te doen: https://www.atg-aachen.de/winterlauf-ausschreibung
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Hardloper of Wandelaar(Vereist)
Opstapplaats bus(Vereist)
Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Delen met: