2e editie triAMlon Atletiek Maastricht!

HELAAS: door de weeromstandigheden wordt het zwemwater té koud om een verantwoorde triAMlon te kunnen laten plaatsvinden en is dit evenement geannuleerd. Meer informatie leest u hier.

17 september: “triAMlon”, de mini-triatlon, georganiseerd door Atletiek Maastricht. Inclusief informatie voor de deelnemers.

DEELNAME
De inschrijftermijn voor deelname aan deze triAMlon is gesloten, er zijn géén na-inschrijvingen mogelijk. 93 Deelnemers hebben zich aangemeld: 73 individuele inschrijvingen en 20 startnummers voor teamdeelname. 

Belangrijke informatie voor deelnemers is te vinden via deze link. Dit is het document dat genoemd wordt in de mail van 18 augustus; lees deze informatie goed vóór aanvang ter voorbereiding, of download het. In je persoonlijke mail staat vermeld in welke wave je start, met de starttijden. 

De onderdelen van de triAMlon zijn:
400 meter zwemmen, 21 km fietsen en 7 km hardlopen. 

Voor de uitrustig moet iedere deelnemer zelf zorgen.
Let op: voor het onderdeel fietsen is een fietshelm verplicht. Geen helm = NIET starten
Leden van AM zijn via de Atletiek Unie verzekerd tijdens dit evenement.

STARTNUMMERS afhalen
Deze kun je afhalen op zaterdag 16 september tussen 11.15/11.30 en 14.00 uur bij de atletiekbaan Jekerdal, bij het materiaalhok. Ben je verhinderd, laat dan iemand anders je envelop met startnummer ophalen. Voor ieder startnummer dat afgehaald zal getekend moeten worden, hiermee akkoord verklaring dat je alle informatie gelezen hebt.

START
Er wordt zondagochtend 17 september gestart vanaf 09.00 uur in Zwembad Jekerdal in 5 waves: 09.00 uur, 09.25 uur, 09.50 uur, 10.15 uur en 10.40 uur. In de eerste waves starten alle individuele deelnemers, in de laatste wave(s) starten de teams. Dit is een strak schema, dus zorg dat je op tijd aanwezig bent, switchen is NIET mogelijk.

LOCATIES
Zwembad Jekerdal en (omgeving) Sportpark Jekerdal te Maastricht.

PARCOURS
FIETSROUTE: Start vanaf Zwembad Jekerdal, einde op sportpark Jekerdal.  Klik hier voor de nieuwe fietsroute 2017, die volledig anders is dan in 2016. Bekijk dit goed voor je voorbereidingen!
ROUTE HARDLOPEN: Start- en eindpunt is sportpark Jekerdal, nagenoeg gelijk aan de route van 2016; de werkelijke wisselzones worden bepaald door de voortgang van de werkzaamheden aan de atletiekbaan en de omgeving. Klik hier voor het oude route-overzicht 2016 van het parcours voor het rennen. (op dit kaartje staan beide oude routes, fietsroute wordt volledig anders!).  Pas kort vóór 17 september zal duidelijk zijn hoe we de omgeving van de atletiekbaan kunnen gebruiken, en welke uitgang. De routes van hardlopen zal verder hetzelfde zijn en blijven als in 2016. Advies aan de deelnemers: zorg dat je deze beide routes vooraf goed bekeken hebt. De route is gemarkeerd met linten en er staan onderweg ook signaleurs.

EHBO
Zowel in het zwembad als op het parcours fietsen en hardlopen is EHBO aanwezig.

PARKEREN
Verzoek aan deelnemers, publiek & vrijwilligers: kom zoveel als mogelijk met de fiets.

PRIJSUITREIKING 
Rond 13.15 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden bij de atletiekbaan. Er zijn 3 categorieën: heren, dames & teams; er zijn geen leeftijdscategorieën. Iedere deelnemer ontvangt een consumptie en een stuk vlaai. Spoedig na het evenement zal de lijst van deelnemers met de netto tijden daarachter vermeld worden op de website van AM.

VRIJWILLIGERS
We zijn nog (dringend) op zoek naar vrijwilligers.
Aanmelden kan via het mailadres: henriette.lemmerling@xs4all.nl

HET WORDT EEN ONVERGETELIJK CLUB-EVENEMENT
Publiek kan op vele mooie locaties kijken en aanmoedigen.

VOOR MEER INFO

  • Vraag het de leden van de organisatie
  • Website van Atletiek Maastricht
  • Het infokanaal op de TV van Sportcafé Jekerdal
  • Facebook: Atletiek Maastricht
  • E-mail: minitriatlon.maastricht@gmail.com

TOT ZIENS!

De triAMlon voorbereidingscommissie:
Tonnie Pater
Carla Arts
Henriëtte Lemmerling
Sylvia Martens
Muis Mücher

Delen met: