Trainersinformatie Jef Veugen

Personalia

Trainingsgroepen
Samen leren hardlopen – dinsdagavond

Samen leren hardlopen – zaterdagmorgen

E-mailadres : jefveugen@gmail.com
Telefoonnummer : 046-4234032

Trainersloopbaan
Trainer sinds Rond 1990 trainer jeugd (baan)atletiek, vanaf 2001 trainer loopgroepen, vanaf 2008 trainer Start-to-run, STR+ en Samen leren hardlopen.
Trainersdiploma’s TLG 2
Cursussen en Bijscholing Divers, afhankelijk van aanbod en eigen behoefte/interesse.
Ik ben trainer geworden, omdat Het plezier en voldoening dat mensen ervaren bij het lopen vormen voor mij de motivatie om trainingen te geven.
Favorieten
Training Samen leren hardlopen is een door Atletiek Maastricht ontwikkeld programma voor beginnende lopers. Na 12 weken zijn deze in staat om gemiddeld 20 minuten ononderbroken te lopen. Het vervolgprogramma van samen leren hardlopen, waarbij in 12 weken de lopers hun duurvermogen uitbreiden van 20 minuten naar een vol uur.
Wedstrijd(en) Na 12 weken Samen leren hardlopen een afsluitende loop van ongeveer 3 km op de Pietersberg. De lopers die in maart starten, lopen in juni 5 km van Maastrichts Mooiste. De lopers die in september starten lopen in januari 4 of 8 km van Zweit veur leid.
Motto Lopen is genieten ………
Meest trots op De talloze beginnende lopers die inmiddels het lopen een vaste en onmisbare plek in hun leven gegeven hebben.

 

 

Delen met: