Loopscholing is niet leuk?! Loopscholing maar dan anders.


Inhoud

Ben jij ook een van die baan- of looptrainers die denkt: loopscholing? Wat moet ik er mee, dat vinden mijn deelnemers niet leuk? En daardoor sla je dat vaak over in je trainingen.

In mijn workshop ga ik je laten zien hoe jouw training met loopscholing wél leuk kan zijn, voor jou als trainer én voor je atleten. En ik neem je mee in een WU die past bij de oefenvormen van de loopscholing die we samen gaan oefenen. Na afloop ga jij jouw atleten verrassen met een leuke, zinvolle loopscholing.

Hub Tummers

Hub is in 1993 Gene Janssen als trainer in Maastricht opgevolgd en heeft sindsdien als trainer/coach heel veel talenten begeleid: Daphne Panhuysen, Patrick Stitzinger, Lesley Derks en Lucien Thijssen (triatleten), Britt & Bo Ummels, Jos Timans, Ricardo Floris  en het huidige talententeam van AM met Bas van Hooren, Rick Paffen, Robin Hartmans, Guy Maas, Falco Aarts, Jawbre Wau, Ruben Sansom en Roel Wijmenga. Een rijke ervaring als sportman en trainer/coach, met veel kennis om door te geven zodat nog meer atleten de kans krijgen daar gebruik van te maken. Levensmotto: Het is pas voorbij als het voorbij is en zelfs dan niet.

Praktische informatie

Workshop 2.8: 13.50 – 15.05 uur
Workshop 3.8: 15.25 – 16.40 uur

Locatie:
Verzamelpunt 2

Voor wie:
Baan- en looptrainers

Maximum aantal deelnemers:
16


Delen met: