Motorisch leren voor werpen en springen


Inhoud

Door de lucht vliegen is leuk! Werpers gooien graag met spullen, springers vliegen liever zelf. Het kan natuurlijk altijd verder, hoger, beter. Maar de vraag is, hoe breng je de techniek over zonder je training om te bouwen tot een scholing in biomechanica? En wat hebben werpen en springen nu echt met elkaar te maken?

In deze workshop ga je ervaren hoe je met indirect leren beter gaat werpen en springen. Daarbovenop ga je ervaren hoe je met werpoefeningen iemand beter laat springen, en andersom, hoe je springers beter maakt met werpoefeningen! Een leuke, uitdagende workshop waar jij en je lopers profijt van hebben.

Michael Snijders

Michael is docent Sportkunde bij de vakgroep Presteren (Fontys), opleider voor de Atletiekunie en al sinds jaar en dag atletiektrainer met specialisatie sprint/horden. Daarnaast is hij op het Radboud Sportcentrum krachttrainer en heeft hij nog een bedrijf in sportcoaching. Het is zijn passie om mensen het beste uit zichzelf te laten halen. Plezier, motivatie en zelfvertrouwen staan centraal, waardoor de prestaties bijna vanzelf volgen.

Praktische informatie

Workshop 3.10: 15.25u. - 16.40u..

Locatie:
Verzamelpunt 4

Voor wie:
Baantrainers

Maximum aantal deelnemers:
15


Delen met: