Naar de Aachener Winterlauf.

De 54ste Aachener Winterlauf wordt dit jaar gehouden op zondag 4 december 2016. Onze club heeft een rijke herinnering aan deze Aachener Winterlauf. Al onze lopers van AV’34 als voorloper van Atletiek Maastricht liepen jaarlijks deze prachtige loop, en André Smeets heeft hem zelfs meer dan 20 keer gelopen. Sinds 2011 heeft onze club deze traditie nieuw leven ingeblazen, en dat met veel succes.

Volgens de “doorgewinterde” Winterlaufers, mag je deze Aachener Winterlauf gewoon niet missen.!! Hij is echt zéér aan te bevelen. Vorig jaar waren we met 30 leden van Atletiek Maastricht in Aken aanwezig, en het was weer zéér geslaagd. Met bussen worden we vanuit Aken naar het startpunt in de Eifel gebracht, in de omgeving van Roetgen, en van daaruit maken we een prachtige en afwisselende tocht van 18 km terug naar Aken, deels verhard, deels onverhard, deels door de bossen en deels langs de velden, door kleine dorpen en langs en boven over het pittoreske Kornelimünster. De route volgt voor een deel de bekende Vennbahn. Hier is de site van deze bijzondere loop:

http://www.atg-aachen.de/winterlauf

Omdat er maximaal 2500 personen aan deze loop kunnen meedoen is het elk jaar een gevecht om een nummer te pakken te krijgen, en de inschrijving is altijd binnen een of twee dagen vol. Om dit probleem op te lossen, heb ik met de organisatie kunnen regelen, dat ik namens Atletiek Maastricht een groepsinschrijving kan insturen.

Het inschrijfgeld bedraagt waarschijnlijk weer € 20. De betaling verloopt collectief en dus via mij. Dat is inclusief het vervoer per bus vanuit Aken naar de Eifel. Bij voldoende deelname regel ik een bus om naar Aken te gaan. Daarvoor zal dan een kleine bijdrage worden gevraagd.

Wil je graag mee, dan kun je je via onderstaand formulier bij mij aanmelden:
De groepsinschrijving wordt door mij gedaan op 15 september 2016.
De inschrijving sluit dus op 15 september !!!

Delen met: