Running Bootcamp


Inhoud

Bij Running Bootcamp activeer je alle spiergroepen en werk je aan kracht, coördinatie, lenigheid en uithoudingsvermogen. Het is fit & fun! Alles komt in deze training aan bod!

In deze workshop werken we vanuit het doel van deze trainingsvorm; de algehele fitheid verbeteren om jouw atleten sterker, leniger en fitter te maken en daarbij te leren ontspannen. Ik neem je mee in de opzet van deze training en trakteer je op een variatie van oefeningen waarbij je op je eigen niveau werkt aan je mentale- en fysieke fitheid. Het enige wat tijdens de training wordt gebruikt is jouw eigen lichaam en natuurlijke obstakels die je onderweg tegen komt.

De trainingsvorm is geschikt voor iedereen die enigszins kan hardlopen. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen snelle en minder snelle lopers, iedereen kan aansluiten.
Gedurende de workshop zal ik mijn ervaringen delen met Running Bootcamp binnen onze vereniging.

Yvar de Weerd

Ik ben vitaalcoach bij de Nationale Politie en binnen mijn eigen bedrijf Yvitality. In mijn rugzak 40 jaar sportachtergrond en 15 jaar ervaring als gediplomeerd sporttrainer (hardlopen, wandelen, powerwalking, running bootcamp). Als opleider verbonden aan de AU. Daarnaast ben ik betrokken bij de Triathlon Geldrop en voorzitter van de Sportraad Geldrop-Mierlo.

Praktische informatie

Workshop 1.6: 12.15 – 13.30 uur
Workshop 3.6: 15.25 – 16.40 uur

Locatie:
Verzamelpunt A
Deze workshop gaat naar buiten

Voor wie:
Looptrainers

Maximum aantal deelnemers:
20


Delen met: