Nieuwsflits!

Samen Leren Hardlopen 2020

warming_up_3

Samen-leren-hardlopen is de naam van de loopcursus voor beginnende hardlopers die Atletiek Maastricht organiseert, de opvolger van het welbekende Start-to-run.

SAMEN-LEREN-HARDLOPEN VOOR LEDEN VAN ATLETIEK MAASTRICHT

We zijn voornemens om Samen-leren-hardlopen te starten op zaterdag 12 september aanstaande. Voor leden van Atletiek Maastricht die de draad weer willen oppakken, bieden we een passend programma aan. Langzaamaan ritme en conditie opbouwen aangevuld met krachtoefeningen.

Als je graag wil deelnemen, dien je je aan te melden, omdat de groepsgrootte beperkt is. Leden hoeven geen inschrijfgeld te bepalen, maar moeten zich dus wel aanmelden.  Indien er nog plaats is kunnen na 12 augustus ook niet-leden zich aanmelden. Mochten de regels in verband met corana wijzigen, dan houden wij hier uiteraard rekening mee.

SAMEN-LEREN-HARDLOPEN VOOR NIET-LEDEN VAN ATLETIEK MAASTRICHT

Ben je geen lid van Atletiek Maastricht en wil je graag meedoen aan Samen-leren-hardlopen? Geef je op vanaf 12 augustus aanstaande. We hebben beperkt plaats. We starten zaterdag 12 september aanstaande.

Frans Mouthaan, coördinator Samen-leren-hardlopen

Meer informatie: Per mail: samen-leren-hardlopen@atletiekmaastricht.nl


Persoonsgegevens

Achternaam*
Initialen:*
Tussenvoegsel
Geboortedatum:*
Voornaam*
Geslacht*
Straatnaam*
Huisnummer:*
Postcode*
Woonplaats*
Nationaliteit:*
E-mail*
Telefoon:
-
Mobiel:
-
Momenteel lid van Atletiek Maastricht?*
Gebruik onderstaand veld voor eventuele medische bijzonderheden:

Betalinggegevens

Je inschrijving is pas definitief als wij het inschrijfgeld hebben ontvangen. Maak hiervoor het bedrag van €25,- over op onderstaande rekening o.v.v. "Je naam + inschrijving Samen Leren Hardlopen september 2020"

Rekeninghouder: Atletiek Maastricht
IBAN: NL87 SNSB 0963 5182 16

De bijzondere (medische) gegevens worden niet bij de ledenadministratie opgeslagen, maar worden bewaard door de coördinator.  
Na afloop van de cursus worden ze vernietigd. Indien gewenst kan betrokken persoon verzoeken om de gegevens eerder (dus voor afloop van de cursus) te vernietigen.

Delen met:
X