Terug Op Oud Niveau

 • TOON: Terug-Op-Oud-Niveau voor leden van Atletiek Maastricht

  Als je lid bent van Atletiek Maastricht en door omstandigheden niet aan de reguliere trainingen hebt kunnen deelnemen (door ziekte, blessures of andere verhindering), dan is “Terug-Op-Oud-Niveau” een goede gelegenheid om je trainingen weer op te starten met wat extra begeleiding. Doel van deze specifieke trainingen is het hardlopen op een verantwoorde manier op te bouwen met aandacht voor blessurepreventie en vooral met plezier in het hardlopen. Een hardlooptraining bestaat uit meer dan alleen rennen en kilometers maken. Door in deze trainingen ook aandacht te besteden aan spierkracht, balans, coördinatie en looptechniek, heeft je lichaam een betere basis om lekker te lopen en helpen we je om de kans op blessures zo klein mogelijk te maken. Hardlopen is zoals bekend een blessuregevoelige sport; we willen (snelle) uitval voorkomen en het plezier in het hardlopen vergroten.

  De trainingen zijn op woensdagavond en zaterdagochtend gedurende 10-12 weken, om daarna in te stromen bij een van de reguliere trainingsgroepen. Misschien de groep waar je voorheen trainde of een andere groep; we kijken samen naar een passende oplossing. We gaan er van uit dat je (vrijwel) altijd aanwezig bent bij de TOON-trainingen, om op een goede en verantwoorde je trainingen op te bouwen.

  Je betaalt uiteraard geen cursuskosten omdat je al lid bent van AM.

  AF EN TOE DEELNEMEN?

  Vind je het zinvol om extra aandacht aan je looptrainingen te besteden, meer tijd en aandacht voor spiertraining en loopscholing, intervaltraining op jouw niveau? Dan ben je welkom om een keer, af en toe of nog wat vaker aan te sluiten bij de TOON-trainingen. Je hoeft niet eerst geblesseerd te zijn geweest, om deel te nemen aan deze trainingen. Velen zijn je al voorgegaan. De training is woensdagavond van 18:30 tot 19:45 uur, er zijn altijd 2 trainers aanwezig en veel begeleiding. Wil je je vooraf even (aan)melden, via onderstaand mailadres?

  Op zaterdagochtend 16 september start de volgende cursus TOON.

  Ben je nieuw en wil je starten met hardlopen, kijk dan bij “Samen-Leren-Hardlopen”

  Voor vragen of meer informatie kun je mailen met: toon@atletiekmaastricht.nl

 • Inschrijven Terug-Op-Oud-Niveau September 2023

  Persoonsgegevens

  Je naam(Vereist)
  Geslacht(Vereist)
  DD dash MM dash JJJJ
  Adresgegegevens(Vereist)
  E-Mail(Vereist)
  Momenteel lid van Atletiek Maastricht?(Vereist)
  De bijzondere (medische) gegevens worden niet bij de ledenadministratie opgeslagen, maar worden bewaard door de coördinator. Na afloop van de cursus worden ze vernietigd. Indien gewenst kan betrokken persoon verzoeken om de gegevens eerder (dus voor afloop van de cursus) te vernietigen.
Delen met: