Trainers en coördinatoren

We beschikken over een heleboel leden die als vrijwilliger training geven. Zij zijn allemaal opgeleid door de Atletiekunie. Zonder hen zou onze vereniging niet kunnen bestaan.

De coördinatoren van al deze trainers zijn Hugo Wilhelmus en Loek Wishaupt

WAT DOET DE TRAINERSCOÖRDINATOR :

  • Allereerst is hij het aanspreekpunt voor de trainers, bestuur en andere commissies binnen de  vereniging. Ook voor de atleten kan hij van betekenis zijn. Wanneer er      vragen en problemen zijn op trainersgebied, kunt je bij de trainerscoördinator terecht.
  • Verder draagt hij zorg voor  bijscholingen en cursussen die gegeven worden intern binnen de vereniging of aangereikt worden vanuit de Atletiekunie. Hij kijkt samen met de trainers naar opleidingen, clinics, trainingschema’s en allerlei andere zaken die ervoor moeten zorgen dat er voldoende en voldoende goed opgeleide trainers zijn die met plezier hun trainingen geven.
  • Onder leiding van de trainerscoördinator komt het trainerscorps 4x keer per jaar bij elkaar. Er wordt dan van alles besproken.
  • Af en toe een kijkje nemen bij de trainingen of zelf meetrainen. Hij kan dan een beeld scheppen van de training, de trainer en de groep, maar ook kan hij vragen stellen of      problemen voorleggen.
  • Nieuwe trainers zoeken als het nodig is.
Delen met: