Trainersdag Zuidoost-Nederland

Trainersdag Zuidoost-Nederland: Verbinden, ontmoeten en inspireren!


Na maanden van planning en voorbereiding ging zaterdagmiddag 11 maart 2023 de eerste trainersdag voor baan-, loop- en wandeltrainers uit de regio Zuidoost-Nederland van start. In stralend weer verzamelden 85 trainers uit Limburg en een gedeelte van Brabant zich op en bij de atletiekbaan van Atletiek Maastricht.

Het was een leerzame en inspirerende middag. Leuke workshops, een gemoedelijke sfeer en vooral goed weer. Een trainersdag zoals we die kennen van de AtletiekUnie en de KWbN maar nu in het zuiden van het land. Drie rondes met totaal 18 workshops en 12 verschillende onderwerpen o.l.v. ervaren workshopleiders, o.a. van de AU en KWbN. Het belangrijkste ingrediënt van de dag was toch wel weer het opdoen van nieuwe kennis en inspiratie zodat de trainingsgroepen weer verrast worden met nieuwe inzichten en trainingsvormen. De licentiepunten voor trainers met een licentie (AU e/o KWbN) zijn reeds bijgeschreven in je account.

Het was een mooie dag zaterdag! Blije gezichten, lol tijdens de oefeningen, de gesprekken tijdens de koffie: jullie zorgden voor een topsfeer bij deze 1e regionale trainersdag voor Zuidoost-Nederland.

Enkele handouts zijn op deze pagina te vinden.

Dank aan:

Door te klikken op de pijl rechts in onderstaande foto, kun je door de foto's bladeren en krijg je een leuke sfeerimpressie!

2023: Regionale Trainersdag Zuidoost-Nederland 11-3

2023: Regionale Trainersdag Zuidoost-Nederland Running-bootcamp 11-3

Delen met: