Nieuwsflits!

FitStap – Maastricht e.o.

FitStap – iets voor jou?

Je voelt je al een tijdje niet fit. En natuurlijk, meer beweging gaat je helpen. Maar het lukt je niet om de eerste stap te zetten. Misschien omdat je het erg druk hebt. Of je vindt het spannend om te gaan sporten, want je conditie is echt niet goed. En kun je het allemaal wel bijbenen?

Haalbaar programma

Met een haalbaar programma helpen wij jou in 12 weken op weg om je weer fitter te voelen. Eén keer per week krijg je wandeltraining in een groep. Een professionele coach begeleidt je daarbij. Daarnaast ga je zelf twee keer per week op pad. Deze trainingen plan je zelf in. Via een app op je telefoon ontvang je informatie over deze trainingen en gerichte tips en advies. Ook heb je via de app contact met jouw coach en de andere deelnemers.

Gezonde geest in vitaal lichaam

Maar er is meer dan bewegen. Met FitStap werken we aan een gezonde geest in een vitaal lichaam. Naast beweging is er daarom ook aandacht voor voedingsadvies, mental coaching en cognitieve fitness.

Voor iedereen

FitStap is voor iedereen. Of je nu 25 bent of 65. Of je gezond bent of rekening moet houden met beperkingen (diabetes, hart- en vaatziekten, artrose). Of je maatje 36 hebt of maatje 50. FitStap is er voor jou!

 

Lees meer

Meer informatie vind je op www.fitstap.nl.

 

 

 

Inschrijven en kennismakingsgesprek

  • Interesse? Stuur een mail naar Marion Hoefkens via deze link en geef hierin aan dat je informatie Fit-Stap wenst en hoe je meer informatie zou willen ontvangen. Een telefoonnummer waarop je bereikbaar bent is handig.
  • De FitStap trainer neemt contact met je op voor een kennismakingsgesprek.
    • Ook geeft de trainer informatie over de kosten en betalingswijze. De inschrijving is pas definitief na betaling.

 

Avondvierdaagse

Atletiek Maastricht organiseert eind mei/begin juni altijd de avondvierdaagse in Maastricht, een leuk doel om naar toe te trainen. De afstanden zijn 5-10-15 km. Samen met de trainer kijk je wat een haalbaar doel voor jou is. Het maakt niet uit welke afstand of hoeveel dagen.

 

Vervolgmogelijkheid: Na FitStap kun je doorstromen naar een van de reguliere wandelgroepen van Atletiek Maastricht of Maastricht Sport (gemeente Maastricht).

Eerder beginnen met wandelen of combineren met je FitStap traject is mogelijk, mits je voldoende conditie hebt. Het is mogelijk om gedurende 3 weken gratis proeftrainingen bij Atletiek Maastricht te volgen, meer info lees je via deze link . Vanwege de coronamaatregelen is aanmelden hiervoor verplicht. Samen met de trainer bekijk je of het mogelijk is deel te nemen in onze reguliere wandelgroepen. Het instroomniveau is 1,5 uur kunnen wandelen in minimaal 4 km/uur.

 

Samenwerkingspartners

 

 

 

Delen met: