Aanmelden of een wijziging doorgeven

Wij heten u graag welkom als lid van onze vereniging.

PROEFTRAININGEN/KENNISMAKEN
Weet u nog niet zeker of atletiek iets voor u is, dan kunt u vrijblijvend maximaal 3 weken als aspirant-lid aan diverse trainingen meedoen. Klik op een van onderstaande links voor de sporten waarin u geïnteresseerd bent:

AANMELDEN LIDMAATSCHAP
Als u zich aanmeldt bij onze vereniging gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, die kunt u hier inzien.

  • Bent u 16 jaar of ouder, en betreft het een nieuwe aanmelding, dan kunt u zich via onderstaand formulier aanmelden.
  • Voor jongeren onder de 16 jaar is voor aanmelding toestemming van de ouders of verzorgers nodig. Download daarvoor dit aanmeldingsformulier jeugd. Je kunt het uitprinten, invullen en door je ouders laten ondertekenen. Neem het vervolgens mee naar een training en geef het aan de trainerscoördinator van de baanafdeling.

Hou er rekening mee dat voor sommige leeftijdsgroepen van de jeugd een wachtlijst geldt. De trainerscoördinator kan u hier meer over vertellen.

PAUZEREN LIDMAATSCHAP
Kun je tijdelijk niet meer sporten door een blessure of vanwege bijvoorbeeld verplichtingen van het werk, dan is het mogelijk om tijdelijk vrijstelling te krijgen van je contributieverplichting. Dit kan voor maximaal een periode van 2 kwartalen. Stuur dan een bericht aan de ledenadministratie met in cc jouw trainer en geef aan voor hoelang je verwacht uit de roulatie te zijn of niet mee te kunnen sporten. Jouw aanvraag wordt dan vanaf het eerstvolgende kwartaal verwerkt. Na de aangegeven periode wordt de incasso van de contributie weer geactiveerd.

NIET MEER ACTIEF SPORTEN?
Kun je niet meer actief sporten en wil je toch graag lid blijven van en betrokken blijven bij de vereniging, zet dan je lidmaatschap om in een steunlidmaatschap. Je betaalt dan € 11,- per kwartaal. Je blijft dan betrokken bij alle berichtgeving rondom de vereniging en bent uiteraard van harte welkom bij alle clubactiviteiten.

WIJZIGING of AFMELDING?
Wilt u een wijziging of afmelding doorgeven? Stuur dan een mail naar ledenadministratie@atletiekmaastricht.nl en vermeld daarbij in ieder geval uw volledige naam en geboortedatum.

Delen met: