Aanmelden of een wijziging doorgeven

Wij heten u graag welkom als lid van onze vereniging. M.b.t. lidmaatschap worden hieronder de volgende mogelijkheden beschreven:

 • Kennismaken, proeftrainingen
 • Starten van het lidmaatschap, aanmelden
 • Tijdelijk pauzeren van het lidmaatschap
 • Niet meer actief sporten en toch lid blijven
 • Een wijziging in uw gegevens doorgeven of afmelden

PROEFTRAININGEN/  KENNISMAKEN
Weet u nog niet zeker of atletiek, hardlopen of wandelen iets voor u is, dan kunt u vrijblijvend maximaal 3 weken als aspirant-lid kennismaken met de sport en met onze leden door aan diverse trainingen mee te doen. Daarvoor dient u zich aan te melden via dit formulier en wordt er contact met u opgenomen om af te stemmen waar en wanneer u kunt deelnemen aan de trainingen.

Voor Stap-Je-Fit en Framerunning is een andere procedure en stuur je een mail:

 • Stap-je-Fit: Stuur een mail naar Wilbert Huls via deze link en geef hierin aan dat je informatie Stap-Je-Fit wenst en op welke wijze je meer informatie zou willen ontvangen. Een telefoonnummer waarop je bereikbaar bent is handig.
 • Framerunning: Meer info of aanmelden voor de trainingen kan via deze link.

Meer informatie over al onze sporten en trainingen leest u via onderstaande links:

AANMELDEN/STARTEN LIDMAATSCHAP
Als u zich aanmeldt bij onze vereniging gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, die kunt u hier inzien.

 • Bent u 16 jaar of ouder en betreft het een aanmelding van een nieuw lidmaatschap, dan kunt u zich via onderstaand formulier aanmelden.
 • Voor jongeren onder de 16 jaar is voor aanmelding toestemming van de ouders of verzorgers nodig. Download daarvoor dit aanmeldingsformulier jeugd. Je kunt het uitprinten, invullen en door je ouders laten ondertekenen. Neem het vervolgens mee naar een training en geef het aan de trainerscoördinator van de baanafdeling.
  • Hou er rekening mee dat voor sommige leeftijdsgroepen van de jeugd een wachtlijst geldt. De trainerscoördinator kan u hier meer over vertellen.

PAUZEREN LIDMAATSCHAP
Kun je tijdelijk niet meer sporten door een blessure of vanwege bijvoorbeeld verplichtingen van het werk, dan is het mogelijk om tijdelijk vrijstelling te krijgen van je contributieverplichting. Dit kan voor maximaal een periode van 2 kwartalen. Stuur dan een bericht aan de ledenadministratie met in cc jouw trainer en geef aan voor hoelang je verwacht uit de roulatie te zijn of niet mee te kunnen sporten. Jouw aanvraag wordt dan vanaf het eerstvolgende kwartaal verwerkt. Na de aangegeven periode wordt de incasso van de contributie weer geactiveerd.

NIET MEER ACTIEF SPORTEN?
Kun je niet meer actief sporten en wil je toch graag lid blijven van en betrokken blijven bij de vereniging, zet dan je lidmaatschap om in een steunlidmaatschap. Je betaalt dan € 11,- per kwartaal. Je blijft dan betrokken bij alle berichtgeving rondom de vereniging en bent uiteraard van harte welkom bij alle clubactiviteiten.

WIJZIGING of AFMELDING?
Wilt u een wijziging of afmelding doorgeven? Stuur dan een mail naar ledenadministratie@atletiekmaastricht.nl en vermeld daarbij in ieder geval uw volledige naam en geboortedatum.

Delen met: