Nieuwsflits!

Aanmelden of een wijziging doorgeven

Wij heten u graag welkom als lid van onze vereniging.
Weet u nog niet zeker of atletiek iets voor u is, dan kunt u vrijblijvend maximaal 3 weken als aspirant-lid aan trainingen (wedstrijdatletiek/recreanten) meedoen.

Geïnteresseerd in sportief wandelen of nordic walking? Dit kunt u kenbaar maken via de mailadressen en wordt u teruggebeld om af te spreken waar/wanneer u zou kunnen komen kennismaken. (wel even uw telefoonnummer vermelden a.u.b.)
– sportief wandelen: aanmeldensw@atletiekmaastricht.nl
– nordic walking: aanmeldensw@atletiekmaastricht.nl

Als u zich aanmeldt bij onze vereniging gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, die kunt u hier inzien.

Bent u 16 jaar of ouder, en betreft het een nieuwe aanmelding, dan kunt u zich via onderstaand formulier aanmelden.

Voor jongeren onder de 16 jaar is voor aanmelding toestemming van de ouders of verzorgers nodig. Download daarvoor dit aanmeldingsformulier jeugd. Je kunt het uitprinten, invullen en door je ouders laten ondertekenen. Neem het vervolgens mee naar een training en geef het aan de trainerscoördinator van de baanafdeling.
Hou er rekening mee dat voor sommige leeftijdsgroepen van de jeugd een wachtlijst geldt. De trainer of de trainerscoördinator kunnen je hier meer over vertellen.

 

Wilt u een wijziging of afmelding doorgeven? Stuur dan een mail naar ledenadministratie@atletiekmaastricht.nl en vermeld daarbij in ieder geval uw naam en geboortedatum.

Delen met:
X