Sportmassage/blessurebehandeling

Vanwege corona wordt deze service voorlopig niet aangeboden.


Elke zaterdagochtend van 11.00 tot 11.30 uur is er een sportmasseur of een fysiotherapeut van Atletiek Maastricht aanwezig in de massageruimte bij de atletiekbaan om blessures te behandelen en om adviezen te verstrekken bij het sporten.

Zij zorgen ervoor dat door hun inzet, uitval door blessures zoveel mogelijk wordt voorkomen of verminderd. Zij zijn het eerste aanspreekpunt van atleten en trainers bij pijntjes en klachten tijdens of als gevolg van het sporten.

De activiteiten van de sportmasseurs kunnen bestaan uit het verlenen van eerste hulp bij sportongevallen, massage en preventieve handelingen om blessures te voorkomen. Denk bij dit laatste aan gerichte oefeningen om de blessure te verlichten. Indien nodig verwijst het team door naar andere sportzorgprofessionals zoals (sport)fysiotherapeut of sportarts. En heb je een vraag over blessurevrij sporten? Ook dan ben je bij onze sportmasseurs/fysiotherapeut aan het goede adres!

Kortom: heb je (bijna) een blessure of een dringende vraag hierover?

Het team staat bij toerbeurt iedere zaterdag voor je klaar vanaf 11.00uur tot 11.30uur. Uiteraard is deze service voor alle leden: zowel voor baanatleten als voor de recreatieve hardlopers en natuurlijk ook voor de beoefenaars van de wandelsport.

De massages zijn niet bedoeld voor regulier onderhoud. Voor verdere onderhoudende massages kunnen aparte afspraken gemaakt worden met een van de masseurs. Uiteraard staat het eenieder vrij te kiezen welke behandelaar de voorkeur geniet.

Delen met: