Atletiek Maastricht zoekt Jeugdtrainers!

Vind jij het leuk om met kinderen te werken? Word je blij om mensen iets bij te brengen en te enthousiasmeren? En ben je minimaal één maal per week beschikbaar? Dan zoekt Atletiek Maastricht jou.

Atletiek Maastricht is een leuke atletiekvereniging met veel jeugdleden, die zich vanaf de leeftijd van 7 jaar inzetten tijdens trainingen en wedstrijden. De vereniging heeft mooie ambities voor de baanatletiek en hierbij horen kwalitatief goede trainingen voor alle baanatleten. Daarom willen wij graag in contact komen met mensen die hier mee invulling aan willen geven.

Wij zijn op zoek naar enthousiastelingen die het leuk vinden om training te geven aan onze jeugdleden. Ervaring in de atletiek of in het training geven is niet noodzakelijk. Wel zoeken we iemand die:

Enthousiast, betrokken en ambitieus is

In het begin sta je (nog) niet zelfstandig voor de groep, maar je assisteert één van de trainers bij het training geven. Wij zorgen voor een interne opleiding zodat je na verloop van tijd zelfstandig een training kunt verzorgen.

Onze jeugdleden trainen op verschillende avonden en op zaterdagmorgen, afhankelijk van de leeftijdsgroep. We zijn voor meerdere groepen in de leeftijdscategorie van 11 – 16 jaar op zoek naar jeugdtrainers, dus afhankelijk van de persoonlijke ambities wordt gezocht naar de beste match.

Vanuit de vereniging is een vergoeding beschikbaar, tevens zijn er trainers die de nieuwe jeugdtrainers gaan coachen.

Pas jij binnen dit plaatje? Dan reageer snel. Wij zien uit naar jouw reactie!

Meer informatie over de vacature kun je krijgen bij Marion Hoefkens.
Bellen op 06-27038259 of via trainerscoordinator-baan@atletiekmaastricht.nl

Download hier de PDF.

Delen met: