Clinic Nordic Walking – Basistechniek

Enkele keren per jaar organiseert Atletiek Maastricht een Clinic Nordic Walking (NW) techniek, náást de reguliere NW-trainingen van Atletiek Maastricht. Tijdens deze Clinic leert u in een 5-weeks programma de basistechniek van Nordic Walking. Daarnaast en daarna kan men gaan deelnemen aan de reguliere NW-trainingen van AM, die plaatsvinden op woensdag en zaterdag.

Bij voldoende aanmeldingen start de Clinic NW basistechniek, meestal vindt deze plaats op zaterdagochtend, bij de atletiekbanen van sportpark Jekerdal. In 5 lessen van 1,5 tot max. 2 uren worden de basisprincipes van NW uitgelegd en toegepast. Groepsgrootte: max. 6-7 deelnemers o.l.v. 2 gecertificeerde NW-trainers.

Bent u nog geen lid van Atletiek Maastricht?
Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend 3 weken deelnemen aan de reguliere NW-trainingen om kennis te maken met de sport en de NW-groep. Daarna volgt inschrijving als lid van AM (via de website) en kan men gaan deelnemen aan de Clinic NW- techniek, zodra deze plaatsvindt. Alle leden van Atletiek Maastricht (AM) die de basistechniek Nordic Walking (NW) willen leren zijn natuurlijk ook van harte welkom! Er zijn geen extra kosten aan deze NW-Clinic verbonden, mits men lid is van AM.

Indien u interesse heeft in deze clinic, lees dan hier de uitgebreide versie!

Delen met: