Algemene info bevrijdingsestafette

Tijdens onze mini-estafette in 2014 vanuit Caen werd de basis belegd voor een ‘Normandië’ estafette door AM in 2019. De stad nodigt ons uit om op 6-7 september het startsein in Caen te geven voor onze Vrijheidsestafette, over de route van de Old-Hickory-divisie in 1944. 

Met een team van ongeveer 50 personen (estafettelopers en begeleiders) van Atletiek Maastricht zullen we op vrijdagochtend 6 september vanaf Maastricht naar Caen vertrekken. Tijdens de estafette zullen we een afstand van ruim 900 kilometer afleggen en in diverse plaatsen plechtig ontvangen worden, zie hiervoor de informatie bij de route. 

Namens de werkgroepleden
Jef Veugen, Nico Bonfrere, Hans Wemmers, Jacques Peters

Voor meer informatie over de verschillende onderwerpen: klik op het woord om de link naar meer informatie te lezen.

Supporters:
Het is mogelijk om de lopers aan te moedigen, er worden door een aparte commissie 2 busreizen georganiseerd: naar het startpunt en op woensdag wanneer we officieel ontvangen worden in Brussel. Voor meer informatie: klik op Normandië of Brussel. De laatste dagen zijn we in (de buurt van Maastricht) en hopen we veel supporters te zien. Er zijn die laatste dagen verschillende mogelijkheden waarbij supporters kunnen aansluiten, meer informatie hierover volgt binnenkort.

Delen met: